Triušis su grietinėlės ir svogūnų padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušis su grietinėlės ir svogūnų padažu


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Triušis,
2 raudonieji svogūnai,
2 skiltelės česnako,
400 g grietinės,
kalendrų,
druskos,
cukraus.

GAMINIMAS:

Išdarykite triušį ir apkepkite keptuvėje. Tuo metu kitoje keptuvėję kepkite kubeliais supjaustytus svogūnus, įberkite druskos ir šiek tiek cukraus. Kai svogūnai įgis auksinį atspalvį, apliekite juos grietine, uždenkite dangčiu ir palaikykite 5 minutes.

Gautu padažu užpilkite triušį ir troškinkite. Likus 5 minutėms iki gaminimo pabaigos, sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus ir kalendras. Labai skanu su tokiu padažu paruošti ir viščiuką. Garnyrui abiems patiekalams idealiai tinka ryžiai.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668