Ananasų šerbetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ananasų šerbetas


INGREDIENTAI:

Ananasas,
150 g cukraus pudros,
250 g jogurto (nesaldaus).


GAMINIMAS:

Ananasą perpjaukite pusiau. Išpjaukite minkštimą nepažeisdami žievės (todėl iš pradžių subadykite minkštimą peiliu, o paskui šaukšteliu išskobkite į dubenėlį). Ananaso žievė bus originalus indas, todėl jos neišmeskite - iškart padėkite į šaldiklį.

Dubenėlyje esantį minkštimą susmulkinkite, įdėkite cukraus pudros ir maišykite iki minkštos vienalytės masės. Paskui supilkite jogurtą ir vėl išmaišykite. Gautą masę supilkite į ledukams ruošti skirtą indą ir įdėkite į šaldiklį.

Kai visiškai užšals (maždaug kitą dieną), išimkite ir sutrinkite. Supilkite į išskobtas ananasų puseles ir įdėkite į šaldymo kamerą. Prieš valgant vertėtų 5-10 minučių leisti pastovėti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668