Viščiuko krūtinėlė,
2 pomiodorai,
agurkas,
raudona saldžioji paprika,
3 batono riekės,
ryšulėlis salotų,
vištienos prieskonių,
4 šaukštai majonezo,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Batoną supjaustykite kubeliais, suberkite į skardą, tolygiai paskirstykite, apšlakstykite aliejumi, kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje,m kol gražiai apskrus. Atvėsinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, iš abiejų pusių apkepkite viščiuko krūtinėlę, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
Atvėsinkite, supjaustykite griežinėliais. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, agurką - griežinėliais, saldžiąją papriką - šiaudeliais arba kubeliais. Į majonezą išspauskite česnaką, išmaišykite. Suplėšykite salotų lapus, sudėkite daržoves, sukrėskite majonezą.
Atsargiai išmaišykite. Sudėkite salotas į lėkštę, ant viršaus išdėliokite keptos vištienos griežinėlius, užberkite batono skrebučius.