Abrikosinis padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Abrikosinis padažas


INGREDIENTAI:

1 indelio konservuotų abrikosų (225-410 g),
40 g "Dansukker" cukraus "Farinas",
150 ml baltojo vyno acto,
100 ml "Dansukker" auksaspalvio sirupo,
100 ml apelsinų sulčių koncentrato,
100 g švelnių garstyčių,
30 ml vištienos sultinio,
10 g česnakų miltelių,
20 g druskos,
1 g maltų juodųjų pipirų,
0,5 g aitriųjų paprikų miltelių.


GAMINIMAS:

Sutrinkite abrikosus. Į prikaistuvį sudėkite visus produktus ir virkite ant lėtos ugnies 15 min. arba kol padažas sutirštės. Galima įpilti dūmų ekstrakto. Palaukite, kol atauš. Padažą supilkite į stiklainį arba butelį. Laikykite šaldytuve. Tinka su ant grotelių keptos mėsos ir žuvų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668