500 g plonais griežinėliais supjaustyto fermentinio sūrio,
1 ilgo prancūziško batono,
500 g keptos griežinėliais pjaustytos kalakuto krūtinėlės,
skardinės konservuotų persikų (850 g),
10 šaukštų bruknių ir kriaušių uogienės,
5 šaukštų sviesto keptuvėlėms patepti.
GAMINIMAS:
Batoną supjaustykite 15 cm ilgio gabaliukais, juos perpjaukite išilgai pusiau ir apkepkite kepsninės viršuje. Išimtas iš sirupo persikų puseles nuvarvinkite. Į sviestu išteptas keptuvėles dėkite po griežinėlį mėsos, ant jo - persiko puselę, aplinkui - uogienės.
Ant viršaus uždėkite po griežinėlį sūrio ir pakepinkite. Patiekite su šviežiai apkepto batono gabaliukais ir marinuotomis slyvomis, kriaušėmis, vyšniomis arba vynuogėmis.