7 bulvių (600 g),
500 g kiaulienos nugarinės,
500 g plonais griežinėliais pjaustyto fermentinio sūrio,
3 svogūnų (200 g),
4 skiltelių česnako,
3 raugintų agurkų (200 g),
4 pomidorų (200 g),
1 raudonosios arba žalios paprikos (200 g),
4 šaukštelių maltų žaliųjų pipirų,
po šaukštelį džiovintų mairūnų ir
čiobrelių,
0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Bulves išvirkite su lupenomis. Šiltas nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Nugarinę supjaustykite plonais gabaliukais. Svogūnus smulkiai supjaustykite, česnaką sutrinkite. Aliejų sumaišykite su čiobreliais, mairūnais ir česnaku. Agurkus supjaustykite kubeliais. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, o papriką, išėmusi sėklas, - kubeliais.
Į porcijines keptuvėles įlašinkite kelis lašus aliejaus ir įkaitinkite. Tada dėkite bulvių, ant jų paruoštus produktus (išskyrus sūrį), apibarstykite žaliaisiais pipirais ir kepkite. Baigiant kepti ant kiekvienos porcijos uždėkite po 2 sūrio griežinėlius ir kepinkite, kol sūris ištirps. Mėsytę kepkite kepsninės viršuje. Mėsą galite pagardinti padažu su žaliaisiais pipirais.