Lygiomis dalimis pienių lapų,
dilgėlių,
pipirnės lapelių,
šalavijo,
agurklės,
po žiupsnelį petražolių,
svogūnų laiškų,
krapų,
2 kiaušiniai,
stiklinė kefyro,
citrina (žievelė ir sultys),
svogūnas,
pagal skonį druskos ir
juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Šviežius žalumynus ir prieskonines žoleles nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Kietai išvirtus kiaušinius nulupkite, smulkiai supjaustykite. Susmulkinkite svogūną. Viską sumaišykite talpiame dubenyje.
Į stiklinę kefyro įtarkuokite citriną, padažą pagardinkite druska, pipirais ir pilkite ant salotų. Dar kartą viską išmaišykite. Salotas patiekite su folijoje keptomis bulvėmis ar žuvimi.