3 stiklinės miltų,
pakelis sviesto,
3/4 stiklinės tirštos grietinės,
trynys,
www.skanus.lt
šaukštas riebalų.
Kremas:
1/2l. pieno,
1/2 pakelio sviesto,
po 2 šaukštus krakmolo ir miltų,
2 kiaušiniai,
1/2 stiklinės cukraus,
2 pakeliai vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Miltus kapoti su sviestu ir riebalais, įdėti grietinę, trynį ir atsargiai rankomis užminkyti tešlą. Padalinti į 4 dalis ir plonai iškočioti. Kiekvieną kvadratą atskirai iškepti. Birius kremo produktus gerai išmaišyti su kiaušiniais, įpilti 1/2 stiklinės šalto pieno. Likusį pieną užvirinti, sudėti ankščiau išmaišytus produktus ir išvirti pudingą. Nukelti nuo ugnies, sudėti sviestą ir gerai išmaišyti. Ataušusius tešlos kvadratus sutepti kremu ir įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Patiekiant pabarstyti cukraus pudra ir supjaustyti kvadratėliais.