4 viščiukų krūtinėlės,
2 kiaušiniai,
100 g džiūvėsėlių,
2 šaukštai sviesto,
aliejaus,
200 g brandinto sūrio,
ryšulėlis petražolių,
skiltelė česnako,
saujelė graikinių riešutų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Smulkiai sutarkuokite brandintą sūrį, sumaišykite su kapotomis petražolėmis ir smulkintais graikiniais riešutais, išspauskite česnaką. Įpjaukite viščiukų krūtinėles išilgai, kad gautumėte "kišenėlę". Įtrinkite mėsą druska ir pipirais. Į vidų įdėkite gabalėlį sviesto ir tarkuoto sūrio, susmeikite mediniu pagaliuku, kad neišbėgtų įdaras.
Kelis kartus apvoliokite kepsnelius plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tiekite su virtais ryžiais ir šviežių daržovių salotomis. Viščiukų krūtinėles dar galite įdaryti brandinto sūrio ir špinatų įdaru arba svieste apkeptais pievagrybiais ir svogūnais.