Jautienos karpačas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos karpačas


INGREDIENTAI:

100 g jautienos išpjovos,
50 g kieto brandinto sūrio,
keli šaukšteliai marinuotų kaparėlių,
saujelė salotų lapelių,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
šlakelis citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Jautieną atvėsinkite šaldymo kameroje, supjaustykite plonyčiais gabalėliais, išdėliokite lėkštėje, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis.

Ant viršaus berkite sūrio drožlių ir nuvarvintų kaparėlių, dėkite salotų lapelių. Valgykite su šilta baltos duonos riekele ir sviestu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668