8 kiaušiniai,
0,5 stiklinės miltų,
0,5 stiklinės bulvių krakmolo,
1 stiklinė cukraus,
2 stiklinės juostelėmis supjaustytų džiovintų slyvų,
1 stiklinė juostelėmis supjaustytų figų,
0,5 stiklinės razinų,
0,5 stiklinės supjaustytų cukrintinių (apelsinų žievelių),
100 g įvairių kapotų riešutų (graikinių, lazdynų, migdolų),
1 šaukštelis cinamono.
GAMINIMAS:
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi iki baltumo. Į juos suberkite viską, kas nurodyta recepte. Išmaišykite (neišsigąskite - masė būna labai tiršta). Tada išplakite baltymus ir įmaišykite į tešlą.
Paruoštą tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą ir gerai sviestu pateptą skardą, išlyginkite paviršių. Kepkite 160-180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40-45 min. Atvėsusį pyragą išimkite iš skardos ir puoškite glajumi arba džiovintais vaisiais.