Vištienos ir salierų mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos ir salierų mišrainė


INGREDIENTAI:

600 g vištienos filė,
250 g salierų,
250 g raugintų agurkų,
300 g padžiūvusios duonos,
2 šaukštai aliejaus,
4-5 šaukštai majonezo,
druskos.


GAMINIMAS:

Vištienos filė dėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir užkaiskite. Nuo viralo nugraibykite putas, sumažinkite ugnį ir pasūdykite. Nesandariai uždenkite dangčiu ir šutinkite 20 minučių. Tada mėsą išgriebkite ir ataušinkite. Vištienos filė ir raugintus agurkus supjaustykite šiaudeliais.

Salierą nulupkite, supjaustykite plonais šiaudeliais, berkite į kiaurasamtį ir tris minutes palaikykite sūdytame verdančiame vandenyje. Duoną supjaustykite nedideliais tašeliais ir 2-3 minutes paskrudinkite su aliejumi. Mėsą, agurkus ir salierus sumaišykite, ant jų krėskite majonezą. Atskirai tiekite duonos skrebučius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668