Jautienos maltinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos maltinukai


INGREDIENTAI:

400 g jautienos,
4 kiaušiniai,
80 g maltų džiūvėsėlių,
600 g garnyro,
druskos,
pipirų,
šviežių petražolių.


GAMINIMAS:

Jautieną sumalkite mėsmale du kartus, įberkite druskos, pipirų, sudėkite kiaušinių trynius, susmulkintas petražoles ir viską gerai išmaišykite. Iš masės darykite graikinio riešuto dydžio rutuliukus, suvilgykite juos su druska išplaktuose kiaušinių baltymuose.

Du kartus apvoliokite džiūvėsėliuose. Apkepkite keptuvėje, tuomet sudėkite į skardą, pašaukite į orkaitę ir leiskite dar šiek tiek pakepti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668