250 g jautienos filė,
šaukštelis kukurūzų miltų,
šaukštas aliejaus,
2 cm imbiero šaknies gabalėlis,
česnako skiltelė,
kubelis jautienos sultinio,
raudona saldžioji paprika,
2 mažosios kukurūzų burbuolės,
4 šaukštai sauso baltojo vyno,
maltų pipirų,
2 svogūnų laiškai,
1/2 aitriosios paprikos,
šaukštas kapotų kalendrų,
druskos.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir apvoliokite miltuose. Česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Imbierą nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Saldžiosios ir aitriosios paprikų išberkite sėklas, ankštis susmulkinkite.
Kukurūzų burbuoles perrėžkite išilgai pusiau. Svogūnų laiškus supjaustykite juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sumažinkite ugnį, nuolat maišant minutę pakepinkite česnakus su imbierais. Sudėkite mėsą ir kepkite dar minutę.
Berkite paprikas, kukurūzus, sumaigytą sultinio kubelį ir nuolat maišydami kepkite 3-4 minutes. Galiausiai pilkite vyną, du šaukštus vandens, berkite druskos, pipirų ir užvirinkite. Gatavą troškinį pabarstykite svogūnų laiškais, smulkintomis aitriosiomis paprikomis ir kalendromis.