3 bananų (sunokusių, bet kietesnių),
100 g miltų,
oranžinės spalvos sulčių,
aliejaus kepti,
4 šaukštų cukraus pudros,
1,5 stiklinės riebios grietinėlės,
mėtų lapelių,
šviežių vaisių papuošti.
GAMINIMAS:
Bananus supjaustykite 2-3 cm storio gabaliukais. Paruoškite tešlą: suberkite miltus, cukraus pudrą, palaipsniui maišant supilkite sultis. Tešla turi būti skystos grietinės konsistencijos. Bananų gabaliukus merkite į tešlą ir dėkite į įkaitintą aliejų.
Skrudinkite, kol pasidarys auksinės spalvos. Grietinėlę išplakite (galite įberkite cukraus pudros). Paruoštus bananus dėkite į lėkštę, apibarstykite cukraus pudra. Patiekite šiltus su plakta grietinėle ir vaisių griežinėliais. Papuoškite mėtų lapeliais.