Sotus troškinys receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sotus troškinys


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

700 g jautienos arba kiaulienos,
5 bulvės,
4 morkos,
2 stiklinės natūralaus daržovių sultinio,
2 saujos šaldytų žirnelių,
150 g karštai rūkyto kumpio,
2 svogūnai,
4 skiltelės česnako,
stiklainis pomidorų padažo su bazilikais,
šaukštas sviesto,
pusė stiklinės raudonojo sauso vyno,
pagal skonį druskos,
aitriųjų paprikų,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
keli laurų lapeliai,
šaukštas kapotų žalumynų,
šaukštas aliejaus.

GAMINIMAS:

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite kubeliais. Sudėkite mėsą į gilesnį dubenį, įtrinkite pipirais ir aitriosiomis paprikomis, pašlakstykite aliejumi, užberkite kapotų žalumynų ir palikite bent pusvalandžiui.

Česnakus ir svogūnus nulupkite, susmulkinkite, iki dailiai pagels, kartu su smulkintu kumpiu pakepinkite gilioje keptuvėje svieste. Tada sumeskite mėsos gabalėlius, iš visų pusių gerai apkepkite ir suverskite į puodą su sultiniu.

Bulves ir morkas nulupkite, sudėkite į puodą, supilkite pomidorų padažą, sumeskite laurų lapelius ir troškinkite ant mažos ugnies apie valandą. Kai mėsa bus minkšta, berkite žirnelius, supilkite vyną ir dar kiek pakaitinkite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668