Apelsininiai vyniotinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsininiai vyniotinukai


INGREDIENTAI:

4 kiaušiniai,
40 g maltų apelsinų žievelių,
50 g apelsinų cukatų,
150 g persikų uogienės,
2 šaukštai grūstų migdolų,
70 g miltų,
šaukštai cukraus.


GAMINIMAS:

1. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame su 3 šaukštais šalto vandens. Plakdami pamažu suberiame cukrų. Išplaktus baltymus sumaišome su tryniais ir maltomis apelsinų žievelėmis. Įmaišome miltus, migdolus ir susmulkintas cukatas.
2. Paruoštą masę plonu sluoksniu užtepame ant pergamentinio popieriaus, įkloto į stačiakampę kepimo skardelę.
3. Kepame 200° C karštumo orkaitėje 15 minučių.
4. Iškepusį biskvitą išvožiame ant virtuvinio rankšluosčio. Pergamentinį popierių nuimame.
5. Biskvito paviršių aptepame uogiene. Suvyniojame vyniotinį.
6. Ataušiname ir supjaustome gabalėliais.

Pastabos:
Gaminimo laikas: 1 val. 50 min. Porcijoje: 290 kcal (12 porcijų)

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668