Kalakutienos vyniotiniai su savojiniais kopūstais ir pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakutienos vyniotiniai su savojiniais kopūstais ir pievagrybiais


INGREDIENTAI:

1 kg kalakutienos filė,
4 savojinių kopūstų lapai,
7-8 pievagrybiai,
česnako skiltelė,
70 ml alyvuogių aliejaus,
3 vyšniniai pomidorai,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Česnako skiltelę nulupkite, perpjaukite pusiau ir apkepinkite keptuvėje su šaukštu aliejaus. Puseles išgriebkite. Greitai apkepinkite stambiai supjaustytus pievagrybius ir pomidoriukus. Juos nukaiskite, išgriebkite ir apdžiovinkite ant popierinių servetėlių.

Savojinių kopūstų lapus 2-3 minutes pašutinkite sūdytame verdančiame vandenyje, kad suminkštėtų. Kalakutienos filė supjaustykite į keturis pjausnius, plonai išmuškite, apibarstykite prieskoniais, ant viršaus klokite po kopūsto lapą.

Ant jų sudėkite keptus grybus ir pomidorus. Viską suvyniokite, kraštus sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Vyniotinius su likusiu aliejumi apkepinkite iš visų pusių, tada šaukite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-7 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668