2 šaukštų aliejaus,
1 citrinos tarkuotos žievelės ir sulčių,
0,5 šaukštelio džiovintų čiobrelių,
1 skiltelės česnako,
druskos,
pipirų,
1 cukinijos,
8 baltos žuvies filė gabaliukų (jūros lydekos),
skrudintos duonod,
šviežių salotų.
GAMINIMAS:
Išmaišykite aliejų, citrinų sultis ir jos žievelę, čiobrelius, išspaustą česnaką, įberkite druskos ir pipirų. Cukiniją supjaustykite plonomis ilgomis juostomis. Ant kiekvieno žuvies gabaliuko iš abiejų pusių dėkite cukinijos juostas.
Gražiai jas susukite ir persmeikite smeigtuku. Žuvies šašlykus apšlakstykite paruoštu padažu ir kepkite kepintuve 5-8 min. Patiekite su skrudinta duona, šviežiomis salotomis.