Estiška raudonoji mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Estiška raudonoji mišrainė


INGREDIENTAI:

2 burokėliai,
svogūno,
100 g raugintų kopūstų,
1 morka,
druskos ir pipirų pagal skonį,
kmynų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Ne iki galo išvirkite (pakaks 15 min. nuo užvirimo) burokėlius, atvėsinkite ir supjaustykite plonais šiaudeliais. Sumaišykite su smulkiai supjaustytu svogūnu, 100 g raugintų kopūstų ir stambia trintuve sutarkuota šviežia morka. Mišrainę paskaninkite druska, pipirais ir kmynais, apliekite aliejumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668