Rumuniška raudonoji mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rumuniška raudonoji mišrainė


INGREDIENTAI:

500 g bulvių,
250 g morkų,
2 kiaušinių baltymus,
300 g mėsos (gali būti kepta),
100 g pupelių.

U ž p i l u i:
2 virtų kiaušinių tryniai,
garstyčių,
aliejaus,
šlakelis acto, ar citrinų sulčių,
druskos pagal skonį.


GAMINIMAS:

Nedideliais kubeliais supjaustykite šiuos virtus produktus: bulves, morkas, kiaušinių baltymus, mėsą. Pridėkite pupelių. Mišrainės užpilui virtų kiaušinių trynius ištrinkite su garstyčiomis, aliejumi, šlakeliu acto ar citrinų sulčių ir druska.

Visų produktų dėkite pagal skonį ir išsukite iki vientisos masės. Su užpilu sumaišytą mišrainę maždaug pusvalandį palikite pastovėti šaldytuve ir patiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668