Rumuniška raudonoji mišrainė receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rumuniška raudonoji mišrainė


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

500 g bulvių,
250 g morkų,
2 kiaušinių baltymus,
300 g mėsos (gali būti kepta),
100 g pupelių.

U ž p i l u i:
2 virtų kiaušinių tryniai,
garstyčių,
aliejaus,
šlakelis acto, ar citrinų sulčių,
druskos pagal skonį.

GAMINIMAS:

Nedideliais kubeliais supjaustykite šiuos virtus produktus: bulves, morkas, kiaušinių baltymus, mėsą. Pridėkite pupelių. Mišrainės užpilui virtų kiaušinių trynius ištrinkite su garstyčiomis, aliejumi, šlakeliu acto ar citrinų sulčių ir druska.

Visų produktų dėkite pagal skonį ir išsukite iki vientisos masės. Su užpilu sumaišytą mišrainę maždaug pusvalandį palikite pastovėti šaldytuve ir patiekite į stalą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668