Vengriška raudonoji mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriška raudonoji mišrainė


INGREDIENTAI:

300 g virtų ir nuluptų bulvių,
300 g žiedinio kopūsto,
2 šaukšt. tarkuotų krienų,
pagal skonį druskos ir
maltų pipirų.
U ž p i l u i:
aliejaus,
2 citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

300 g virtų ir nuluptų bulvių supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su tokiu pat kiekiu žiedynais susmulkinto ir svieste pakepinto žiedinio kopūsto. Į mišrainę įmaišykite 2 šaukštelius smulkiai tarkuotų krienų.

Paskaninkite druska, maltais pipirais. Viską apliekite užpilu, sumaišytu iš aliejaus ir 2 citrinų sulčių. Išmaišykite, papuoškite mišrainę ir patiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668