1 kg žuvų,
2 svogūnai,
5 česnakų skiltelės,
50 g fermentinio sūrio,
2 pomidorai,
2 gvazdikėliai,
2 šaukštai pomidorų padažo,
aliejaus,
druskos,
laurų lapelių,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Žuvis išdarinėkite, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūnus bei pomidorus suraikykite griežinėliais ir berkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Dėkite žuvų gabalėlius, laurų lapelių, gvazdikėlius, smulkintus česnakus, druskos, pomidorų padažą, išmaišykite ir patroškinkite.
Troškinį krėskite į verdantį vandenį, įberkite prieskonių ir 20 minučių virkite ant kaitrios ugnies. Galiausiai sriubą pertrinkite, išpilstykite į lėkštes, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, smulkintais žalumynais ir tiekite. Valgykite su kepinta balta duona.