Prancūziška žuvienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Prancūziška žuvienė


INGREDIENTAI:

1 kg žuvų,
2 svogūnai,
5 česnakų skiltelės,
50 g fermentinio sūrio,
2 pomidorai,
2 gvazdikėliai,
2 šaukštai pomidorų padažo,
aliejaus,
druskos,
laurų lapelių,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Žuvis išdarinėkite, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūnus bei pomidorus suraikykite griežinėliais ir berkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Dėkite žuvų gabalėlius, laurų lapelių, gvazdikėlius, smulkintus česnakus, druskos, pomidorų padažą, išmaišykite ir patroškinkite.

Troškinį krėskite į verdantį vandenį, įberkite prieskonių ir 20 minučių virkite ant kaitrios ugnies. Galiausiai sriubą pertrinkite, išpilstykite į lėkštes, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, smulkintais žalumynais ir tiekite. Valgykite su kepinta balta duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668