500 g kiaulienos sprandinės,
250 g kiaulienos šoninės be odos,
150 g vištienos kepenėlių,
200 g lašinių,
2 kiaušinių,
50 g brendžio,
50 g raudonojo vyno,
50 g svogūnų,
5 kvepiančiųjų pipirų,
3 laurų lapų,
0,5 g malto muskato riešuto,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Sprandinę, šoninę, lašinius supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais, įpilkite brendžio, raudonojo vyno, išmaišykite ir pamarinuokite 2-3 val. Tuomet išimkite mėsą iš marinato ir 2 kartus permalkite mėsmale kartu su svogūnais.
Įmuškite kiaušinius,įberkite muskato riešuto, įdėkite kvepiančiųjų pipirų, laurų lapų ir gerai išmaišykite. Kepimo formą patepkite sviestu ir apibarstykite džiūvėsėliais. Sukrėskite masę, ant viršaus užpilkite pusę marinato ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę, kepkite 50-55 min. Atvėsinkite, išimkite iš formos ir dėkite į šaldytuvą 1,5 - 2 val.