Marinuotos paprikos receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotos paprikos


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

3 raudonos paprikos,
kelios ankštys aitriųjų paprikų,
saujelė juodųjų alyvuogių be kauliukų,
250 g į fetą panašaus minkšto sūrio,
šaukštelis bazilikų,
šaukštas riebios grietinės,
2 šaukštai aliejaus.

M a r i n a t u i:
pusė stiklinės alyvuogių aliejaus,
po 2 šaukštus citrinos sulčių ir medaus,
šaukštelis Provanso žolelių mišinio,
3 skiltelės česnako,
šaukštelis smulkintų šviežių čiobrelių ir
rozmarinų.

GAMINIMAS:

Raudonas paprikas nuplaukite, galus nupjaukite, sėklytes išskobkite. Kartu su aitriosiomis paprikomis sudėkite į karščiui atsparų kepimo indą, apšlakstykite aliejumi ir iškepkite orkaitėje. Į fetą panašų minkštą sūrį sutrinkite šakute iki vientisos masės, įmaišykite grietinę ir bazilikus, jeigu reikia, pasūdykite.

Paruošta mase įdarykite keptas atvėsusias paprikas. Įdarytas raudonas ir aitriąsias paprikas dėkite į dailų stiklainį, suberkite alyvuoges. Česnakus nulupkite, sukapokite ir sumaišykite su medumi, aliejumi, citrinų sultimis ir žolelėmis. Marinatu užpilkite paprikas ir per naktį palaikykite šaldytuve.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668