Marinuotos paprikos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotos paprikos


INGREDIENTAI:

3 raudonos paprikos,
kelios ankštys aitriųjų paprikų,
saujelė juodųjų alyvuogių be kauliukų,
250 g į fetą panašaus minkšto sūrio,
šaukštelis bazilikų,
šaukštas riebios grietinės,
2 šaukštai aliejaus.

M a r i n a t u i:
pusė stiklinės alyvuogių aliejaus,
po 2 šaukštus citrinos sulčių ir medaus,
šaukštelis Provanso žolelių mišinio,
3 skiltelės česnako,
šaukštelis smulkintų šviežių čiobrelių ir
rozmarinų.


GAMINIMAS:

Raudonas paprikas nuplaukite, galus nupjaukite, sėklytes išskobkite. Kartu su aitriosiomis paprikomis sudėkite į karščiui atsparų kepimo indą, apšlakstykite aliejumi ir iškepkite orkaitėje. Į fetą panašų minkštą sūrį sutrinkite šakute iki vientisos masės, įmaišykite grietinę ir bazilikus, jeigu reikia, pasūdykite.

Paruošta mase įdarykite keptas atvėsusias paprikas. Įdarytas raudonas ir aitriąsias paprikas dėkite į dailų stiklainį, suberkite alyvuoges. Česnakus nulupkite, sukapokite ir sumaišykite su medumi, aliejumi, citrinų sultimis ir žolelėmis. Marinatu užpilkite paprikas ir per naktį palaikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668