Vištiena su šparaginėmis pupelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su šparaginėmis pupelėmis


INGREDIENTAI:

500 g viščiukų blauzdelių,
šaukštas grūdėtųjų garstyčių,
pusė stiklinės alyvuogių aliejaus,
1,5 šaukšto balzaminio acto,
nutarkuotų pusės apelsino ir
citrinos žievelių,
šaukštelis aitriosios paprikos,
apelsino sultys,
pagal skonį druskos,
pipirų,
pakuotė šaldytų šparaginių pupelių,
mėgstamo skonio balzaminio padažo.


GAMINIMAS:

Viščiukų blausdeles nuplaukite ir nusausinkite. Mėsą nupjaustykite nuo kaulų, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Paruoškite marinatą: apelsino ir citrinos žieveles nutarkuokite ir sumaišykite su išspaustomis apelsino sultimis, aliejumi, garstyčiomis, balzaminiu actu, aitriąja paprika.

Marinatu užpilkite mėsą ir palaikykite apie valandą. Tada iškepkite ant grotelių ir sudėkite į lėkštes. Šparagines pupeles atšildykite, pakaitinkite garuose ir patiekite šalia keptos vištienos. Apšlakstykite balzaminiu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668