Salotos su jautienos liežuviu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su jautienos liežuviu


INGREDIENTAI:

300 g salierų stiebų,
2 šaukštų aliejaus,
1 šaukšto vaisių acto,
2 šaukštelių cukraus,
300 g bulvių,
500 g virto jautienos liežuvio,
2 šviežių agurkų,
2 marinuotų agurkų,
druskos,
pipirų,
100 g kietesnio fermentinio sūrio.


GAMINIMAS:

Salierų stiebus supjaustykite plonais šiaudeliais. Dubenyje sumaišykite aliejų, actą, cukrų ir žiupsnelį druskos. Šiuo marinatu užpilkite salierus ir palikite 30 min. Suberkite į sietelį, kad nuvarvėtų marinatas. Bulves iširkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

Šiaudeliais supjaustykite ir liežuvį, šviežius ir marinuotus agurkus. Sumaišykite dubenyje liežuvį, bulves, agurkus ir salierus. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Sudėkite į salotinę. Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668