300 g vištienos filė,
3 bulvių,
2 vidutinių burokėlių,
2 svogūnų,
2 morkų,
2 kiaušinių,
50 g graikinių riešutų branduolių,
1 granato,
1 šaukšto aliejaus,
200 g grietinės,
2 skiltelių česnako,
tabasko padažo,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Burokėlius, morkas, bulves, kiaušinius išvirkite. Virtas daržoves ir kiaušinius nuvalykite ir sutarkuokite stambia trintuve į atskirus indus. Vištienos filė išvirkite. Vištienos filė išvirkite. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite įkaitintame aliejuje 6-7 min. Vištienos filė išgriebkite iš sultinio.
atvėsinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais, įberkite druskos ir pipirų. Riešutus susmulkinkite, sumaišykite su burokėliais, įberkite druskos. Paruoškite užpilą. Išspauskite česnaką. Išplakite grietinę su česnaku ir tabasko padažu. Į didelės lėkštės vidurį pastatykite stiklinę. Aplinkui dėkite sluoksnį bulvių.
Aptepkite plonu užpilo sluoksniu. Vištienos filė sumaišykite su keptais svogūnais, dėkite sluoksnį ant bulvių ir aptepkite užpilu. Toliau - sluoksnis morkų ir užpilo, sluoksnis burokėlių su riešutais ir užpilo. Salotas gausiai apibarstykite granato grūdais. Tuomet atsargiai išimkite stiklinę.