Jautienos kepsnys su kepintais svogūnais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kepsnys su kepintais svogūnais


INGREDIENTAI:

4 jautienos išpjovos (po 200 g),
3 svogūnai,
2 šaukštai augalinio aliejaus,
150 ml sultinio,
100 m tamsiojo alaus,
šaukštas krakmolo,
maltų kmynų,
šaukštas miltų,
druskos,
pipirų pagal skonį,
augalinio aliejaus virti.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite: vieną - kubeliais, likusius - juostelėmis. Mėsą pagardinkite druska, pipirais ir pakepkite 2 šaukštuose aliejaus iki rudumo. Išėmus mėsą, aliejuje iki auksinės spalvos apkepkite kubeliais supjaustytą svogūną. Įpilkite sultinį ir alų, patroškinkite. Krakmolą praskieskite vandeniu.

Supilkite į svogūnų padažą. Pagardinkite druska, pipirais ir kmynais. Į padažą sudėkite mėsą ir patroškinkite 3-4 min. Svogūnų juosteles, pabarstytas miltais, kepkite gruzdintuvėje, kol plutelė taps auksinė. Nusausinkite ant popierinės servetėlės. Mėsą tiekite su svogūnų padažu. Garnyrui paruoškite bulvių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668