4 jautienos išpjovos (po 200 g),
3 svogūnai,
2 šaukštai augalinio aliejaus,
150 ml sultinio,
100 m tamsiojo alaus,
šaukštas krakmolo,
maltų kmynų,
šaukštas miltų,
druskos,
pipirų pagal skonį,
augalinio aliejaus virti.
GAMINIMAS:
Svogūnus supjaustykite: vieną - kubeliais, likusius - juostelėmis. Mėsą pagardinkite druska, pipirais ir pakepkite 2 šaukštuose aliejaus iki rudumo. Išėmus mėsą, aliejuje iki auksinės spalvos apkepkite kubeliais supjaustytą svogūną. Įpilkite sultinį ir alų, patroškinkite. Krakmolą praskieskite vandeniu.
Supilkite į svogūnų padažą. Pagardinkite druska, pipirais ir kmynais. Į padažą sudėkite mėsą ir patroškinkite 3-4 min. Svogūnų juosteles, pabarstytas miltais, kepkite gruzdintuvėje, kol plutelė taps auksinė. Nusausinkite ant popierinės servetėlės. Mėsą tiekite su svogūnų padažu. Garnyrui paruoškite bulvių.