0,5 kg kiaulienos nugarinės,
1 saldžiojo raudonojo pipiro ankšties,
200 g juodųjų alyvuogių,
1 morkos,
salotų lapų,
1 mėlynojo svogūno galvutės,
1 pomidoro,
4 valgomųjų šaukštų medaus,
100 ml pomidorų padažo,
aliejaus,
kiaulienos prieskonių,
peletrūnų,
druskos.
GAMINIMAS:
Nuplautas daržoves susmulkinkite. Nugarinę supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, kuriuos suberkite į karštus riebalus, kepkite kartu su morkomis ir svogūnais. Kai produktai apskrus, juos pabarstykite kiaulienos prieskoniais, druska ir dar pakepkite.
Supilkite medų, pomidorų padažą, alyvuoges, peletrūnus ir patroškinkite apie 15 min. Šį patiekalą patiekite su virtais ryžiais, papuoškite salotų lapais, mėlynojo svogūno žiedais ir pomidorų skiltelėmis.