Argentinietiški pyragėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Argentinietiški pyragėliai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
500 g miltų,
2-3 kiaušinių,
pusės pakelio varškės,
vandens,
druskos.

Į d a r u i:
200 g virtos arba maltos mėsos,
1 virto kiaušinio,
1 saldžiosios paprikos,
kmynų,
juodųjų alyvuogių,
gvazdikėlių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Iš nurodytų produktų suminkykite tešlą. Ją plonai iškočiokite. Kad tešla neliptų kočiojant, ją patepkite aliejumi. Įdarui sumaišykite smulkiais gabaliukais supjaustytą virtą ar svieste pakepintą maltą mėsą, smulkiai pjaustytą virtą kiaušinį, papriką, įberkite kmynų, smulkiai pjaustytų juodųjų alyvuogių.

Įdėkite kelis gvazdikėlius, druskos, pipirų. Formuokite pyragėlius. Pyragėlių kraštus užspauskite, aptepkite kiaušinio plakiniu, galima ir krakmolu, kad geriau suliptų, ir virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668