Picos pagrindo (25 cm),
2 raudonų saldžiųjų paprikų,
1 poro,
1 šaukšto alyvuogių aliejaus,
4 šaukštų pomidorų padažo,
125 g mocarelos sūrio,
12 vynuoginių pomidorų,
3 šaukštų žaliųjų žirnelių,
2 šaukštų tarkuoto parmezano sūrio,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Išvalykite paprikas. Jas ir porą supjaustykite žiedeliais, apliekite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Daržoves sudėkite į indą ir pašaukite į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 10 min.
Po to picos pagrindą ištepkite pomidorų padažu, viršuje tolygiai paskirstykite daržoves. Mocarelos sūrį supjaustykite plonomis juostelėmis, pomidorus perpjaukite pusiau ir kartu su žirneliais viską sudėkite ant picos. Viršų apibarstykite parmezano sūriu, pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 15-20 min.