Lježo vafliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lježo vafliai


INGREDIENTAI:

400 g miltų,
2 kiaušiniai,
140 ml pieno,
180 g cukraus,
200 g sviesto,
1,5 arb. šaukštelio mielių,
1 pakelis vanilinio cukraus,
1/5 arb. šaukštelio druskos.


GAMINIMAS:

Pusę pieno truputį pašildykite, įdėkite mielių ir palikite 10 min. Į likusį pieną įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir gerai išplakite. Giliame inde ištrinkite miltus su sviestu, suberkite cukrų, supilkite pieną su mielėmis bei pieną su kiaušiniais ir gerai išmaišykite iki lipnios konsistencijos.

Tešlą uždenkite ir 30 min. kildinkite. Tada tešlą dėkite ant lentos, gausiai pabarstytos miltais, ir padalinkite į 12 dalių. Iš kiekvieno tešlos gabaliuko suformuokite kamuoliuką, apvoliokite jį stambaus cukraus kristaluose, dėkite į vaflinę, supjaustykite ir kepkite 2-4 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668