Angliška užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Angliška užkandėlė


INGREDIENTAI:

100 g karštai rūkyto, plonai pjaustyto kumpio,
1 virtos morkos,
80 g marinuotų grybų (pievagrybių, baravykų),
1 rauginto agurko,
140 g marinuotų žiedinių kopūstų.

P a d a ž u i:
pomidorų tyrės,
šaukštelio cukraus,
4 šaukštų augalinio aliejaus,
šaukšto garstyčių tyrės,
žiupsnelio druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Paruoškite padažą: praskieskite pomidorų tyrę dviem šaukštais vandens, sudėkite garstyčias, aliejų, šiek tiek druskos ir pipirų. Skridinėliais supjaustykite morkas, grybus, riekelėmis - agurkus, smulkiai išskirstykite žiedinius kopūstus.

Viską sumaišykite, užpilkite paruoštu padažu ir 2-3 val. palaikykite. Ant didelių griežinių kumpio paskirstykite daržovių bei grybų mišinio ir suvyniokite ritinius. Prieš patiekiant papuoškite marinuotomis daržovėmis, alyvuogėmis ir šviežiais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668