500 g jautienos,
2 svogūno galvučių,
50 g sviesto,
1 valgomojo šaukšto miltų,
50 g kiaulienos lašinių,
1 stiklinės ryžių,
50 g fermentinio sūrio,
mėsos sultinio,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Apkepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, ant jų sudėkite jautienos gabalėlius, juos pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais, užpilkite mėsos sultinio, troškinkite. Kai vanduo išgaruos, likusius riebalus sumaišykite su miltais, lengvai pakepinkite, užpilkite sultiniu.
Sumaišykite, suberkite mėsą ir baikite troškinti. Ryžius apvirkite, o tada pakepinkite įkaitusiuose riebaluose ir patiekite su guliašu. Ryžius pabarstykite tarkuotu sūriu.