4 kiaušinių,
8 baltos duonos riekelių,
80 g veršienos,
1 svogūno galvutės,
100 ml aliejaus,
1 arbatinio šaukštelio garstyčių,
kelių petražolių šakelių papuošimui,
druskos ir maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą ir svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais. Veršieną ir svogūnus apkepinkite aliejuje, sudėkite garstyčias ir 2-3 minutes troškinkite neuždengtoje keptuvėje. Nuo kiekvienos duonos riekės nupjaukite plutą. Sudėkite po 2 riekeles duonos viena ant kitos ir viduryje įpjaukite kryžmai, kad nuo krašto liktų apie 1 cm. Aštriu peiliu išimkite duonos minkštimą, kad gautųsi duonos "puodelis".
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Keptuvėje aliejuje duoną pakepinkite iš visų pusių. Duonos "puodelius" sudėkite ant kepimo skardos, į kiekvieną įdėkite truputį svogūnų ir veršienos, įleiskite po 1 kiaušinį, įberkite pipirų, orkaitėje kepkite 10 min. Duonos "puodelius" papuoškite petražolėmis, pabarstykite likusiais svogūnais ir veršiena.