Bulgariška sriuba Čobra - Topčeta receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulgariška sriuba Čobra - Topčeta


INGREDIENTAI:

300g maltos mėsos,
1/3 stiklinės ryžių,
3 kiaušinių,
3 valgomųjų šaukštų sviesto,
1/2 stiklinės miltų,
1/2 stiklinės jogurto,
1,5 l vandens,
2 svogūnų galvučių,
1 ryšulėlio petražolių žalumos,
pipirų ir
druskos.


GAMINIMAS:

Maltą mėsą sumaišykite su nedideliu kiekiu susmulkintų svogūnų, puse ryšulėlio petražolių ir 1 kiaušinio baltymu, pabarstykite pipirais, pasūdykite. Suformuokite nedidelius kukulius, juos apvoliokite miltuose. Į vandenį suberkite svogūnus, sukapotas petražoles, užvirkite, o tada sudėkite mėsos kukulius.

Pasūdykite, virkite pusę valandos. Suberkite ryžius ir virkite dar 10 minučių. Sumaišykite jpgurtą, trynius ir miltus su nedideliu kiekiu šilto vandens, supilkite į sriubą ir virkite dar kelias minutes. Virimo pabaigoje į sriubą įdėkite truputį sviesto ir pabarstykite maltais juodaisiais pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668