Kepenų bifšteksai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenų bifšteksai


INGREDIENTAI:

300 g jaučio ar kiaulės kepenų,
3 bulvės,
svogūnas,
obuolys,
šaukštelis druskos,
1 g baltųjų pipirų,
2 šaukštai sviesto.

P a d a ž u i:
50-200 ml pieno arba grietinėlės,
druskos ir
pipirų.


GAMINIMAS:

Supjaustykite kepenis gabaliukais ir kartu su druska, pipirais, daržovėmis bei obuoliu susmulkinkite virtuvės kombaine, kol gausite vienalytę masę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, šaukštu dėkite į ją faršą. Bifšteksus kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol jie gražiai apskrus.

Į keptuvę supilkite pieną arba grietinėlę, pakaitinkite, pagardinkite prieskoniais ir šiuo padažu apliekite bifšteksus. Patiekite su virtomis bulvėmis, bruknių uogiene ir gūžinių kopūstų salotomis. Kepenų bifšteksai taip pat tinka mėsainiams su salotomis, agurkais ir pomidorų padažu. Bifšteksus galima ir užšaldyti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668