150 g krabų lazdelių,
2 kiaušinių,
1 bulvės,
1 morkos,
100 g šaldytų žirnelių,
2 marinuotų agurkų,
1 nedidelio žalio obuolio,
citrinų sulčių,
sojų padažo,
majonezo.
B l y n e l i a m s:
10 kiaušinių,
5 šaukštelių kukurūzų krakmolo.
GAMINIMAS:
Paruoškite įdarą. Bulvę ir morką išvirkite, nulupkite. Nulupkite agurkus ir obuolius. Viską supjaustykite smulkiais kubeliais. Obuolį apšlakstykite citrinų sultimis. Kiaušinius kietai išvirkite ir sukapokite. Žirnelius užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 10 min., nusunkite, apdžiovinkite.
Krabų mėsą arba krabų lazdeles susmulkinkite. Visus įdaro produktus sumaišykite, pagardinkite sojų padažu, įdėkite majonezo. Paruoškite blynelius. Krakmolą išmaišykite su 5 šaukštais šalto vandens. Įmuškite kiaušinius, išplakite su krakmolu ir šaukštu agurkų marinato. Jei tešla per tiršta, įpilkite dar vandens.
Kepkite plonus lietinius keptuvėje, ant mažos ugnies, uždengus dangčiu. Iškepkite apie 10 blynų. Į kiekvieną blynelį dėkite apie 1,5 šaukšto įdaro, suvyniokite suktinukus. Patiekiant kiekvieną supjaustykite į 3-4 dalis. Atskirai indelyje patiekite majonezo.