T e š l a i:
2/3 stiklinės miltų,
2 kiaušinių,
100 ml pieno,
1 šaukštelis vanilinio cukraus su natūralia vanile,
1 šaukšto aliejaus,
žiupsnelio druskos.
Į d a r u i:
50 g razinų,
100 g riešutų,
1 šaukšto cukraus miltelių,
1 stiklinės romo.
U ž p i l u i:
200 g šokolado.
GAMINIMAS:
Razinas užpilkite romu ir palikite pastovėti. Tešlai skirtus produktus išmaišykite. Jei tešla bus per tiršta, galima įpilti pieno. Įkaitintoje keptuvėje kepkite lietinius. Riešutus sumalkite mėsmale, įdėkite cukraus miltelių. Razinas išgriebkite iš romo, lengvai nuspauskite ir sudėkite į riešutų masę, viską gerai išmaišykite.
Įdarą dėkite ant lietinių ir juos gražiai susukite. Paruoštus blynelius dėkite į skardą ar kepimo indą, pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 5 min. Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, supilkite romą, kuriame mirko razinos, išmaišykite. Karštus blynelius apliekite šokoladu. Galite papuošti cukraus milteliais ir plakta grietinėle.