6 lietinių blynų,
75 g sviesto,
750 g kriaušių,
65 g rudojo cukraus,
1/2 šaukštelio cinamono,
2 citrinos žievelės juostelių.
GAMINIMAS:
Kriaušes nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje ištirpinkite 60 g sviesto, sudėkite kriaušes ir kepkite 10-15 min. kartkartėm pamaišant. Po to suberkite 50 g cukraus, cinamoną, sudėkite žieveles, minutę pavirkite ir išimkite.
Į lietinių vidurį dėkite kriaušių įdaro, susukite ir sudėkite į karščiui atsparų indą. Ant blynų sudėkite likusį gabaliukais pjaustytą sviestą, suberkite likusį cukrų ir kepkite 180 laipsnių temperatūros karštumo orkaitėje apie 5 minutes.