T e š l a i:
150 g miltų,
1/2 šaukšto druskos,
1 kiaušinio,
300 ml pieno,
aliejaus kepti.
P l a k i n i u i:
250 ml grietinės,
1/2 stiklinės pieno,
40 g tarkuoto sūrio,
2 kiaušinių,
žiupsnelio druskos.
Į d a r u i:
300 g varškės,
30 ml grietinės,
1 kiaušinio,
10 g miltų,
druskos.
GAMINIMAS:
Iš tešlai skirtų produktų paruoškite tešlą ir iškepkite lietinius. Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite per sietelį pertrintą varškę, kiaušinį, miltus, grietinę ir žiupsnelį druskos. Paruoštos masės dėkite ant kiekvieno lietinio ir jį susukite.
Susuktus lietinius sudėkite į karščiui atsparų indą, užpilkite juos grietinės, pieno, kiaušinio ir žiupsnelio druskos plakiniu, pabarstykite tarkuotu sūriu, pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite apie 15 min.