Lietiniai apkepti su varške receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietiniai apkepti su varške


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
150 g miltų,
1/2 šaukšto druskos,
1 kiaušinio,
300 ml pieno,
aliejaus kepti.

P l a k i n i u i:
250 ml grietinės,
1/2 stiklinės pieno,
40 g tarkuoto sūrio,
2 kiaušinių,
žiupsnelio druskos.

Į d a r u i:
300 g varškės,
30 ml grietinės,
1 kiaušinio,
10 g miltų,
druskos.


GAMINIMAS:

Iš tešlai skirtų produktų paruoškite tešlą ir iškepkite lietinius. Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite per sietelį pertrintą varškę, kiaušinį, miltus, grietinę ir žiupsnelį druskos. Paruoštos masės dėkite ant kiekvieno lietinio ir jį susukite.

Susuktus lietinius sudėkite į karščiui atsparų indą, užpilkite juos grietinės, pieno, kiaušinio ir žiupsnelio druskos plakiniu, pabarstykite tarkuotu sūriu, pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite apie 15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668