Žaliosios batono riekelės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žaliosios batono riekelės


INGREDIENTAI:

1 prancūziško batono,
200 g sviesto,
4 skiltelių česnako,
po pluoštelį petražolių bei krapų,
po žiupsnelį baltųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Minkštą sviestą suplakite su smulkiai kapotais žalumynais, česnaku, druska bei pipirais. Batoną perpjaukite išilgai pusiau, po to kiekvieną pusę supjaustykite 3-4 cm pločio gabaliukais. Juos aptepkite sviesto mase, įvyniokite į foliją, sudėkite į įkaitintą orkaitę ar ant keptuvo grotelių ir pakepinkite. Riekeles patiekite karštas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668