Itališka užkandėlė su pomidorais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka užkandėlė su pomidorais


INGREDIENTAI:

6 sunokę vidutinio dydžio pomidorai,
pusė raudonojo svogūno,
2 skiltelės česnako,
šaukštas kapotų bazilikų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštas citrinų sulčių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Pomidorus supjaustykite kubeliais, susmulkinkite svogūną, išspauskite česnaką. Sudėkite produktus į dubenį, pabarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite aliejumi ir citrinų sultimis, pagardinkite kapotais bazilikais ir atsargiai išmaišykite.

Uždenkite, 1 val. palaikykite šaldytuve. Paskrudinkite duoną, įtrinkite česnaku, ant viršaus uždėkite po šaukštą pomidorų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668