Kiaulienos blyneliai su saulėgrąžomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos blyneliai su saulėgrąžomis


INGREDIENTAI:

400 g kiaulienos be kaulo,
100 g lukštentų saulėgrąžų sėklų,
2 svogūnų,
2 kiaušinių,
1 kietesnės bandelės,
aliejaus,
miltų apvolioti,
druskos,
pipirų.

Grybų p a d a ž u i:
15 g džiovintų grybų,
1 stiklinės vandens,
1/2 stiklinės grietinės,
1 šaukšto miltų.
1 stiklinės


GAMINIMAS:

Mėsą sumalkite kartu sumirkyta ir nuspausta bandele, svogūnais. Įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite. Padarykite nedidelius blynelius, apvoliokite miltuose,kiaušinio plakinyje ir saulėgrąžų sėklose. Kepkite keptuvėje.

Pradžioje iš abiejų pusių apkepkite gerai įkaitintame aliejuje, o baikite kepti ant mažos ugnies. Paruoškite padažą. Grybus užpilkite vandeniu, išmirkykite. Tuomet virkite apie 30 min. nedideliame vandens kiekyje. Grietinę sumaišykite su miltais, sudėkite į grybų padažą, pagardinkite druska ir pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668