Itališka lazanija su dviem padažais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka lazanija su dviem padažais


INGREDIENTAI:

2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
400 g faršo,
svogūnas,
skiltelė česnako,
2 šaukštai pomidorų padažo,
850 g (skardinė) pomidorų,
0,5 l sultinio,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 šaukštelio smulkintų kmynų,
20 g sviesto,
20 g miltų,
100 g parmezano,
12 lazanijos lakštų,
druskos,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Aliejuje pakepkite mėsą. Nuluptus svogūną, česnaką susmulkinkite ir dėkite į mėsą. Pomidorų padažą taip pat supilkite į mėsą ir patroškinkite. Pomidorus skardinėje susmulkinkite, užpilkite ant mėsos, patroškinkite. Supilkite pusę sultinio. Įberkite kmynus ir patroškinkite 15 min. Išlydykite sviestą, įmaišykite miltus ir maišant pakepkite iki auksinės spalvos.

Įpilkite pieną ir likusį sultinį. Maišant virkite 5 min. Įberkite pusę parmezano, maišant ištirpinkite sūrį, suberkite prieskonius. Lazanijos lakštus dėkite į riebalais išteptą formą. Ant jų pakaitomis tepkite padažus. Ant viršaus užberkite likusį sūrį. Kepkite 30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668