Blynai su voveraičių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai su voveraičių padažu


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
250 g miltų,
2 kiaušinių,
500 ml pieno,
1 ryšelio svogūnų laiškų,
1 ryšelio petražolių,
1 šaukštelio čiobrelių lapelių,
druskos,
žiupsnelio muskato riešuto miltelių,
aliejaus kepti.

P a d a ž u i:
2 svogūnų,
30 g sviesto,
500 g voveraičių,
250 ml pieno,
8 šaukštų grietinės,
4 šaukštų smulkintų petražolių.


GAMINIMAS:

Iš tešlai skirtų produktų išplakite tešlą, suberkite susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, iškepkite blynus ir padėkite juos šiltoje vietoje. Paruoškite padažą: kubeliais supjaustytus svogūnus apkepkite įkaitintame svieste.

Voveraites nuplaukite, stambesnes perpjaukite pusiau, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir patroškinkite keletą minučių. Po to supilkite pieną, sudėkite grietinę ir pavirkite, kol padažas sutirštės. Pabaigoje pagardinkite druska, pipirais, suberkite petražoles ir išmaišykite. Blynus patiekite su padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668