Pupelių maltiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių maltiniai


INGREDIENTAI:

M a l t i n i a m s:
680 g konservuotų raudonųjų pupelių,
150 g džiūvėsių,
25 g sviesto,
pusės ryšelio svogūnų laiškų,
1 saliero stiebo,
1 šaukšto smulkintų petražolių,
1 kiaušinio,
druskos,
pipirų,
aliejaus kepti.

Česnakiniam s v i e s t u i:
100 g sviesto,
3 skiltelių česnako,
1 šaukšto smulkintų petražolių.



GAMINIMAS:

Paruoškite sviestą: sutrinkite česnako skilteles, dubenyje mediniu šaukštu sumaišykite su sviestu ir petražolėmis. Tada dėkite ant kepimo popieriaus, susukite kaip dešrelę ir trumpam įdėkite į šaldytuvą. Konservuotas pupeles ir pusę džiūvėsių sumalkite į tyrę.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite smulkintus svogūnų laiškus, pjaustytą salierą, ant lengvos ugnies maišant kepkite 3-4 minutes. Paskui sudėkite pupelių tyrę, suberkite petražoles, pagardinkite druska, pipirais, viską gerai išmaišykite ir nuėmus nuo ugnies padėkite atvėsti.

Visą masę padalykite į keturias dalis, tada česnakinį sviestą supjaustykite į keturias dalis ir po mažą gabaliuką dėkite į kiekvieno maltinio vidų. Rankomis maltinį suformuokite taip, kad sviestas būtų viduje. Maltinius suvilgykite kiaušinio plakiniu, apvoliokite likusiuose džiūvėsiuose ir apkepkite. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668