12 batono riekelių,
5 šaukštų sviesto,
5 šaukštų miltų,
200 ml riebios grietinėlės,
1 stiklinės virtų išvalytų krevečių,
2 kiaušinių trynių,
1 šaukšto chereso,
1 šaukšto brendžio,
druskos,
pipirų,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Iš batono riekelių formele išpjaukite 12 apskritimų. Miltus pakepinkite, kol pagels, ištrinkite su šaukštu sviesto, įpilkite grietinėlės. Pavirkite, kol sutirštės, sudėkite smulkiai supjaustytas krevetes, užvirinkite.
Batono riekeles lengvai apkepkite likusiu sviestu. Kiaušinių trynius išplakite su cheresu ir brendžiu ir supilkite į padažą. Dar pašildykite, bet neužvirinkite. Padažą su krevetėmis išdėliokite ant batono apskritimų, papuoškite žalumynais.