Itališki pyragėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališki pyragėliai


INGREDIENTAI:

1 stiklinės vandens,
1/3 stiklinės aliejaus,
1 stiklinės miltų,
4 kiaušinių,
100 g smulkiai pjaustytos dešros (pvz., saliamio),
100 g tarkuoto parmezano sūrio,
2 šaukštų smulkintų šviežių petražolių,
po žiupsnelį džiovintų česnakų miltelių,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Dideliame puode užvirinkite vandenį ir aliejų. Supilkite miltus ir intensyviai maišant kaitinkite tešlą, kol sutirštės, tada nukaiskite. Į šiek tiek pravėsusią tešlą maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.

Pabaigoje suberkite dešros gabalėlius, sūrį, petražoles, pipirus bei česnakų miltelius. Tešlos kauburėlius šaukštu sudėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir dėkite kepti į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių. Kepkite maždaug 15 min., kol pyragėliai parus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668