1 stiklinės vandens,
1/3 stiklinės aliejaus,
1 stiklinės miltų,
4 kiaušinių,
100 g smulkiai pjaustytos dešros (pvz., saliamio),
100 g tarkuoto parmezano sūrio,
2 šaukštų smulkintų šviežių petražolių,
po žiupsnelį džiovintų česnakų miltelių,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Dideliame puode užvirinkite vandenį ir aliejų. Supilkite miltus ir intensyviai maišant kaitinkite tešlą, kol sutirštės, tada nukaiskite. Į šiek tiek pravėsusią tešlą maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.
Pabaigoje suberkite dešros gabalėlius, sūrį, petražoles, pipirus bei česnakų miltelius. Tešlos kauburėlius šaukštu sudėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir dėkite kepti į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių. Kepkite maždaug 15 min., kol pyragėliai parus.